Navigatie Link overslaanHome » Kennisbank » coach van de maand: Schadecoach

Coach van de maand: de Schadecoach

De Schadecoach van Polis Direct is er dag en nacht om je te helpen wanneer je schade hebt. Hij of zij adviseert wat je het beste kunt doen bij schade. Of wat je juist niet moet doen.

 

Afwikkeling van je schade

Er komt vaak veel werk kijken bij het afwikkelen van een schade. Praktisch gezien kan het zijn dat er nogal wat geregeld moet worden. Bijvoorbeeld je auto naar een garage laten brengen en een expert inschakelen om de schade te beoordelen. Het aanschrijven van getuigen en aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Of juist het afwijzen van een aansprakelijkheidsstelling van de tegenpartij.

 

De schadecoach doet meer

Maar onze schadecoach doet meer dan alleen dat. Zoals het woord “coach” al zegt, zorgen wij ook voor een stukje begeleiding. Aanrijdingen en ongevallen zorgen namelijk voor veel vragen. De schadecoach beantwoordt al je vragen en zorgt dat je zo snel mogelijk weer op weg kunt. Hij of zij neemt de tijd voor je, zodat je precies weet waar jij en je auto aan toe zijn. .

 

En gewoon heel veel tips....

Daarnaast kan de schadecoach je tips geven waar jij in jouw situatie ook echt iets aan hebt. Over het huren van een auto tijdens de reparatieperiode van je eigen auto bijvoorbeeld. Of de mogelijkheid van het inschakelen van onze gratis Angstcoach of het Waarborgfonds. Al onze kennis en vaardigheden staan tot jouw beschikking.

Vragen?
Neem gerust contact op met onze klantenservice.
Per telefoon:
0900-0234
Per e-mail: