Navigatie Link overslaanHome » Goed Rijden

Goed rijden loont

Wij zijn Polis Direct, de verzekeraar voor alle goede rijders in Nederland. Wij hebben iets nieuws voor alle bestuurders die goed rijden of nog beter willen rijden. Een wereld waar je gestimuleerd en geholpen wordt om goed te rijden, waar goed rijden loont. Waar verzekeren meer is dan een polis. Waar bedrijven samenwerken om mensen goed te laten rijden en ze daarvoor te belonen. Waar je beoordeeld wordt als individu. Zodat uiteindelijk iedereen verantwoord de weg op kan.

Wij waarderen je als goede rijder en vinden dat je wat extra's verdient. Wij willen je dan ook als goede rijder belonen. Dit doen wij door kortingen te geven op producten die je veiligheid verhogen. Zoals winterbanden, brillen of een slipcursus, een blijvende scherpe premie, een coach voor hulp en kennis om nog beter te rijden en direct hulp als het onverhoopt toch een keer mis gaat. Zo krijg je de verzekering die je als goede rijder verdient.

Vijf tips om een nog betere rijder te worden:

  1. Vertrek op tijd; hoe minder haast je hebt, hoe relaxter je rijdt en hoe vriendelijker je gedrag in het verkeer.
  2. Blijf niet links hangen, maar ga ook niet rechts inhalen. Rij gewoon mee met de stroom en let op dat jij niet ineens die ene auto bent die nog op die linkerbaan hangt.
  3. Geef aan waar je heen wilt. Wij begrijpen het best dat je het soms vergeet, maar het is wel lastig voor het verkeer om je heen. Geef duidelijk aan waar jij naar toe wilt en je zult minder last van irritaties om je heen hebben.
  4. Op zondag is het natuurlijk heerlijk om rustig te rijden, wat om je heen te kijken, wat te kletsen met je medepassagiers. Maar vergeet niet op de weg te letten! Wordt geen echte zondagsrijder en je zult zien dat je meer plezier hebt in het rijden zelf.
  5. In plaats van agressie, probeer eens een vriendelijk gebaar naar de mensen op de weg. Zeker in de file is het leuk flirten met die mooie (dure) auto voor je.

Last but not least; check met regelmaat deze site en deel de tips en adviezen met jouw bevriende rijders! Zo blijven wij met z’n allen goede rijders!

De Kennisbank

van Polis Direct

Informatie waar je écht wat aan hebt. Om snel door te lezen en wat een verschil kan maken. In je portemonnee en op de weg. O.a.:

  • Praktische tips
  • Leerzame ervaringen

Bekijk onze kennisbank