Navigatie Link overslaanHome » Alles over Polis Direct » Nieuws » Opnieuw geslaagd voor het Keurmerk

Bovemij Financiële Diensten behoudt het Keurmerk Klantgericht Verzekeren

In het begin van december 2014 werd bekend gemaakt dat Bovemij Financiële Diensten (BFD) het Keurmerk Klantgericht Verzekeren (KKV) de komende twee jaar mag voeren. De Stichting toetsing verzekeraars had de eisen waar een verzekeraar aan moet voldoen flink aangescherpt. BFD kwam echter in één keer door de beoordeling.

Marketing manager Henk Pieters van BFD: “Wij zijn erg blij, én trots op onze medewerkers dat we opnieuw door de beoordeling zijn gekomen. Goede service naar klanten en betrouwbare kwaliteit van dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel. Het behalen van het Keurmerk is voor ons een bevestiging dat we goed bezig zijn. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om wat onze klanten van ons vinden. Wij vragen continu de klanttevredenheid uit en tonen dit ook real-time op onze website. Dit, en het behalen van het Keurmerk, toont aan dat we iedere dag actief bezig zijn met klanttevredenheid.

Beoordeling

Een verzekeraar die het Keurmerk Klantgericht verzekeren voert, moet aan een aantal eisen voldoen. Beoordelaars van de stichting én een consumentenpanel beoordeelt de informatie van de verzekeraar. Er wordt gelet op heldere communicatie, begrijpelijke inhoud van de verzekering en of de klant het antwoord kan vinden op zijn vragen over de verzekering.


Ook bekijkt de stichting of de verzekering past bij de klant en de dienstverlening maximaal is. Een kwaliteitssysteem moet ervoor zorgen dat verzekeraar alle gestelde eisen in de gaten houdt en hieraan blijft voldoen.


Ron van Kesteren, directeur van de stichting die het Keurmerk uitgeeft: “Met het Keurmerk Klantgericht Verzekeren toont BFD opnieuw aan dat de klant kan rekenen op begrijpelijke informatie, geschikte verzekeringen en een optimale dienstverlening. Wij feliciteren BFD van harte met het behoud van het Keurmerk."

Over het Keurmerk Klantgericht Verzekeren
Het Keurmerk Klantgericht Verzekeren wordt uitgegeven door de Stichting toetsing verzekeraars. Bij een bedrijf dat het Keurmerk mag voeren, kunnen consumenten erop vertrouwen dat de verzekeraar zijn beloftes nakomt en goede service biedt. Zo garandeert het Keurmerk een continue kwaliteit van dienstverlening en klantgerichtheid van een verzekeraar.

Over Bovemij Financiële Diensten

Bovemij Financiële Diensten  (BFD) is onderdeel van de Bovemij Verzekeringsgroep, gevestigd in Nijmegen. BFD is uitvoerder van de merken Polis Direct en BOVAG Autoverzekering, en verschillende private labels zoals de Toyota, Peugeot en Hyundai polis.

BFD biedt de autobranche niet alleen verzekeringen, maar volledige mobiliteitsoplossingen. Een verzameling van diensten om klanten mobiel te maken én te houden. Belangrijke onderdelen in dit pakket zijn financiering, autoverzekering, pechhulp en aanvullende garantie. Met dit complete pakket zorgt BFD ervoor dat al haar klanten altijd mobiel blijven.