Navigatie Link overslaanHome » Alles over Polis Direct » Over ons

Polis Direct – goed, snel én voordelig

Polis Direct bestaat sinds 1995 en is inmiddels uitgegroeid tot specialist in het bemiddelen van particuliere verzekeringen. Met 120.000 verzekeringen zijn wij zelfs de vijfde, onafhankelijke particuliere verzekeringsbemiddelaar van Nederland. Polis Direct is een onderneming van de Bovemij Verzekeringsgroep (www.bovemijverzekeringsgroep.nl) die weer onderdeel is van de branchevereniging BOVAG.

Uitstekende dienstverlening en eigen producten

Polis Direct hecht veel belang aan een goede dienstverlening. Wij ontwerpen onze eigen producten waarbij uw belangen voorop staan. Wij zijn er dan ook trots op dat wij in het jaarlijkse onderzoek van de onafhankelijke vergelijkingssite Independer.nl, onder 41 aanbieders van autoverzekeringen, een stevige positie in de top-10 hebben. En in ons meest recente klanttevredenheidsonderzoek scoorden we een 7,9.

Eigen keuze bij schade

Bij Polis Direct kunt u bij alle verzekeringen zelf bepalen hoe u met de eventuele schade omgaat. Zo bepaalt u zelf wie uw auto, motor of caravan repareert. Wij adviseren u wel een BOVAG-bedrijf, zodat u zeker weet dat uw auto, motor of caravan volgens de voorschriften wordt gerepareerd. Ook bij schade aan uw woning of inboedel kiest u uw eigen herstelbedrijf en bij de rechtsbijstandverzekering mag u zelf een advocaat kiezen. U ontvangt dan een normvergoeding. Dat is een standaard vastgesteld bedrag waarmee u zelf (een deel van) de advocaatkosten kunt betalen.

Telefonische bereikbaarheid

De medewerkers van Polis Direct staan zes dagen in de week voor u klaar! Op werkdagen bereikt u ons telefonisch tussen 08.00 – 20.00u en op zaterdagen tussen 10.00 – 15.00u. Uiteraard zijn wij altijd via internet te bereiken. Wij nemen na ontvangst van uw e-mailbericht zo snel mogelijk contact met u op. Meer informatie over onze bereikbaarheid leest u in de reactietermijnen.

Beloning Polis Direct

Polis Direct is een verzekeringsbemiddelingsbedrijf en ontvangt voor haar werkzaamheden een beloning van de verzekeraar waar zij de verzekering onderbrengt. In die beloning zit ook een vergoeding voor de extra kosten die Polis Direct moet maken door de invoering van de Wet op het financieel toezicht (Wft).

Laat je terugbellen

Wij bellen je graag terug op het tijdstip dat jou uitkomt

Bel mij terug