Navigatie Link overslaanHome » Alles over Polis Direct

Polis Direct – goed, snel én voordelig

Polis Direct is een verzekeringslabel van de Bovemij Verzekeringsgroep (www.bovemijverzekeringsgroep.nl) die weer onderdeel is van de branchevereniging BOVAG.

Eigen keuze bij schade

Bij Polis Direct kunt u bij alle verzekeringen zelf bepalen hoe u met de eventuele schade omgaat. Zo bepaalt u zelf wie uw auto, motor of caravan repareert. Wij adviseren u wel een BOVAG-bedrijf, zodat u zeker weet dat uw auto, motor of caravan volgens de voorschriften wordt gerepareerd. Ook bij schade aan uw woning of inboedel kiest u uw eigen herstelbedrijf en bij de rechtsbijstandverzekering mag u zelf een advocaat kiezen. U ontvangt dan een normvergoeding. Dat is een standaard vastgesteld bedrag waarmee u zelf (een deel van) de advocaatkosten kunt betalen.

Telefonische bereikbaarheid

De medewerkers van Polis Direct staan zes dagen in de week voor u klaar! Op werkdagen bereikt u ons telefonisch tussen 08.00 – 20.00u en op zaterdagen tussen 10.00 – 15.00u. Uiteraard zijn wij altijd via internet te bereiken. Wij nemen na ontvangst van uw e-mailbericht zo snel mogelijk contact met u op. Meer informatie over onze bereikbaarheid leest u in de reactietermijnen.

Beloning Polis Direct

Polis Direct is een volmachtbedrijf en ontvangt voor haar werkzaamheden een beloning van  N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij  waar zij de verzekering onderbrengt. In die beloning zit ook een vergoeding voor de extra kosten die Polis Direct moet maken door de invoering van de Wet op het financieel toezicht (Wft).

Intern beloningsbeleid

De beloning van onze medewerkers bestaat voor het grootste deel uit een vast salaris. De vaste salarissen zijn bij ons bedrijf marktconform.

Afhankelijk van de functie en de beoordeling kunnen medewerkers een variabele beloning ontvangen die maximaal 20% van hun totale inkomen uitmaakt.

Wij beoordelen en sturen onze medewerkers regelmatig aan op integer, solide en klantgericht handelen. Deze beoordeling bepaalt de hoogte van het vaste salaris en de hoogte van de variabele beloning.

Laat je terugbellen

Wij bellen je graag terug op het tijdstip dat jou uitkomt

Bel mij terug