Uit welke dekkingen kan je kiezen?

Bij de Polis Direct Oldtimerverzekering kun je kiezen uit de volgende dekkingen:

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

De Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering is de standaard wettelijk verplichte autoverzekering voor schade die je bij anderen veroorzaakt.

Beperkt casco

Met de beperkt cascoverzekering ben je, naast de wettelijke aansprakelijkheid, ook verzekerd tegen diefstal, ruitschade, brand, storm, hagel, aanrijding met loslopende dieren en schade door natuurrampen.

Volledig casco (allrisk)

Met de volledig cascoverzekering ben je, naast de wettelijke aansprakelijkheid en de beperkt cascodekking, ook verzekerd wanneer je botst, over de kop slaat en/of van de weg raakt en voor andere van buiten komende oorzaken, ook als deze gebeurtenissen het gevolg zijn van een eigen gebrek van de auto.

Mogelijke aanvullende dekkingen

Je kunt je Oldtimerverzekering uitbreiden met de volgende aanvullende verzekeringen:

Ongevallenverzekering

Met deze ongevallenverzekering zijn alle inzittenden, inclusief de bestuurder, verzekerd voor een bepaald bedrag. Dit bedrag wordt tussen jou en Polis Direct vastgesteld tijdens het afsluiten van de verzekering. Het wordt uitgekeerd bij blijvende invaliditeit of overlijden door een auto-ongeval.

Verhaalsrechtsbijstandverzekering

Met de verhaalsrechtsbijstandsverzekering kun je als eigenaar, bestuurder en passagier een beroep doen op rechtsbijstand. Je krijgt dan juridische hulp als je met de auto bij een verkeersongeval betrokken bent en je het er niet mee eens bent dat iemand jou daarvoor aansprakelijk stelt.

Laat je terugbellen

Wij bellen je graag terug op het tijdstip dat jou uitkomt

Bel mij terug