Navigatie Link overslaanHome » Alle Verzekeringen » Bromfietsverzekering

Bromfietsverzekering

De meest eenvoudige bromfietsverzekering is de dekking voor wettelijke aansprakelijkheid (de WA-dekking). Deze kan worden uitgebreid met een diefstaldekking of een cascodekking (incl. diefstal).

Met deze laatste dekking is de bromfiets volledig verzekerd, ook bij schade die door de bestuurder zelf veroorzaakt is. Diefstaldekking en cascodekking (incl. diefstal)kunnen uitsluitend worden afgesloten in combinatie met de WA-dekking.

 

Bereken je premie

 

Voordelen bromfietsverzekering

van Enra
  • Bij een schadevrij verleden een hoge startkorting (55%) en een maximale bonuskorting van 75%.
  • Altijd inclusief gratis valhelmdekking, verhaalsservice en hulpverlening na een ongeval.

Bereken je premie

Dealernetwerk

van Enra

De bromfietsverzekeringen van ENRA zijn af te sluiten bij een landelijk dealernet van 1500 tweewielerspecialisten die met ENRA samenwerken.

Zoek een dealer

Over de relatie tussen ENRA en Polis Direct

ENRA verzekeringen is een zusterbedrijf van Polis Direct. Net als Polis Direct kent ENRA verzekeringen een uitstekend product tegen een scherpe premie.


Je sluit de ENRA fietsverzekering niet af bij Polis Direct maar bij een met ENRA samenwerkende tweewielerspecialist. Op de website van ENRA verzekeringen vind je de dichtstbijzijnde aanbieder.


Polis Direct is geen aanbieder van de fietsverzekeringen en ontvangt geen vergoeding van ENRA verzekeringen. Ook een schade wordt niet door Polis Direct in behandeling genomen.